WAM LED SCHERMEN VERHUUR

Wilt u gezien worden door de juiste doelgroep op het juiste moment en op een locatie naar wens? Mensen lezen steeds minder teksten en geven al snel de voorkeur aan video’s en afbeeldingen.  Vertoon daarom uw boodschap of eventuele externe reclameboodschappen tijdens een evenement, braderie, feest of andere viering. Huurt u een LED scherm bij WAM LED screens dan plaatsen wij het scherm, stellen wij het scherm voor u in en achteraf halen wij het scherm zelf ook weer op! U hoeft dus enkel voor het beeldmateriaal te zorgen.

WAT KUNT U MET EEN LED SCHERM?

LED schermen worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Als u op onze referentie pagina kijkt kunt u de verschillende toepassingen zien waarvoor wij recentelijk een LED scherm hebben verhuurd. Onze grotere schermen kunnen gebruikt worden op grote evenementen om artiesten te laten zien en voor bijvoorbeeld gemeentelijke boodschappen (denk aan anti-inbraak campagne). Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld het gebruiken van een LED scherm tijdens een belangrijke voetbalwedstrijd op een openbare plek. Bent u op zoek naar iets kleiners zoals een LED TV of een Truss TV voor bijvoorbeeld een beursstand? Ook dat kan!

SOORTEN LED SCHERMEN

Door de jaren heen hebben we ons assortiment verder uitgebreid. U kunt onze huurproducten het beste in 5 categorieën onderverdelen: LED trailers, Modulaire schermen, LED TV’s, Truss TV’s en aanvullende huuraccessoires:

  • LED Trailers: dit zijn mobiele LED schermen, gevestigd op een makkelijk verrijdbare trailer. Deze trailer heeft een verstelbare hydraulische mast tot 5 meter hoog. Zo zorgt u ervoor dat het LED scherm goed zichtbaar is.
  • Modulaire schermen: dit zijn schermen welke gevestigd worden in een omliggend frame. Deze schermen zijn minder mobiel.
  • LED TV’s: dit zijn beeldschermen welke verhuurd worden voor bijvoorbeeld beurzen. Dit zijn TV schermen met een hele scherpe beeldkwaliteit.
  • Truss TV’s: dit zijn LED TV schermen welke bevestigd zijn op een statief. Deze worden ook vaak gebruikt voor beurzen.
  • Aanvullende huuraccessoires: wij verhuren ook aanvullende accessoires als beamers, aggregaten, straalzenders en videomixers.
     

SCHERPE PRIJS

Onze LED schermen, LED TV’s en overige aanvullende producten huurt u tegen een hele voordelige prijs. Wilt u één enkel scherm huren dan heeft u een scherpe prijs en bij grotere partijen bespreken we ook gezamenlijk een scherpe prijs. Als u reclame weergeeft op de LED schermen dan kunt u de huurprijs ook zó terugverdienen! Wilt u vaker gebruik gaan maken van onze diensten? Ook dat kunt u aangeven zodat we daar rekening mee houden in de prijsberekening. Heeft u interesse in een van onze schermen? Neem dan contact met ons op.

LED TV SCHERMEN

Full HD 47″ LED Tv’s.

Deze LED schermen kunnen voor vele toepassingen gebruikt worden. Geef Uw mededelingen door via Beeld. Alle schermen zijn via USB, HDMI, VGA en Composite Video aan te sturen. Verder zijn deze schermen via een beugel aan een Horizontale of Verticale truss te monteren.

LED_scherm_in_flightcase-400x300

LED TV’S IN FLIGHTCASE

Veilig transport van LG LD tv’s in stevige flightcases.

LG__LED_TV-400x300

LED TV’S

Verhuur van 47″ Led tv’s van LG.
Truss_LED_scherm_-300x300

TRUSS TV

Verhuur van LED tv’s op trussvoet incl media player.

- OPTIES -

sds-7500-ge-8000-watt-230v-300x200

AGGREGAAT 6000 WATT

Voor het plaatsen van onze LED schermen op locaties waar geen electra aanwezig is hebben wij een eigen 6000 Watt 230VAC aggregaat. Deze is als optie bij te huren.
brightsign_hd220_png

BRIGHTSIGN MEDIASPELERS

Brightsign mediaspelers om films, en beelden in een loop af te spelen

RolandV4EX-300x200

ROLAND VIDEOMIXERS

Digitale video mixer. 4 kanaals met HDMI,VGA en Composite video in- en uitgangen.  Roland V-4EX

Panel_antenne

STRAALZENDERS

Digitale Audio en Video straalzender op 5,2Ghz. Maximale direct zicht afstand 4 Km. Set inclusief paneel richt antennes.

CW-H150-3-180x160

CAMERA VIDEO ZENDER

Draadloos zendsysteem voor op HDMI video camera’s. Bereik 150 meter. Full HD

Screen-200x150-copy

BEAMER SCHERMEN

Beamer schermen met op- en doorzicht doek in aluminium frame. 200x150cm of 300x240cm.

beamer-1

BEAMERS

Beamers XVGA of Full HD. Met VGA en HDMI ingang. van 2300 tot 3500 ansi lumen.

Teradek-300x180

LIVESTREAMING

LIVE streamen via internet Full HD.  SDI/HDMI.

digitennekopie

DIGITENNE

Voor de LIVE video beelden verhuren wij Digitenne ontvangers met in/outdoor antenne. FREE to AIR kanalen NPO1,NPO2,NPO3 en Regionale omroep.

Coax_haspel-200x200

COAX KABELS

SDI, Triax en Coax kabel voor de langere afstand tot 100 meter.

vga-kabel-10-meter-200x200

VIDEO KABELS

VGA en HDMI verlengkabels, van 1 tot 30 meter.

Atem-Television-Studio-300x130 (1)

LIVE VIDEO REGIE SET

LIVE streamen via internet Full HD.  SDI/HDMI.

ZIEN EN GEZIEN WORDEN OP JE EVENEMENT?